4. Cum comand

Comenzile se fac prin e-mail, iar grafica se trimite prin transfer.ro, fastupload.ro (sau orice alt site de transfer rapid de fisiere folosit de dvs.), sau FTP.

Email-ul in care ne trimiteti comanda, trebuie sa contina specificatiile si link-ul de transfer/fastupload.
La prima comanda, sa ne cereti un model !


Macheta grafica – detalii tehnice
trebuie sa fie la 300 DPI, pixel/inch, salvate .jpg, sRGB (ATENTIE: SRGB), fotografii realizate cu un aparat de rez. min. 6-8 MP (va sfatuim 10MP sau mai mult)
– fisierele jpg salvate sa fie in ordine alfabetica si neaparat sa contina 01, 02,..20,21….in nume. (ex. colaj01.jpg, colaj02,….colaj20.jpg; NU: cola1.jpg)
– adaugati (cand este cazul) si jpg pentru paspartu sau jpg pentru coperta foto, in arhiva trimisa
– lasati margini de taiere de minim 5 – 8 mm (de jur imprejur). Fundal (background) sa fie pe toata suprafata colajului. Nu lasati alb la marginile de taiere !
– la texte lasati cel putin 1 cm fata de orice margine in cazul colajelor si cel putin 3 cm in cazul copertelor foto hardcover !

– ATENTIE: in cazul in care fundalul unui colaj nu este fotografie (ci culoare), iar fotografiile din pagina au forma dreptunghiulara (sau patrata) va rugam sa optati pentru urmatoarele 2 variante de grafica:
> fie pozitionati fotografiile pana in margine de tot, fara a lasa deloc margini
> fie lasati cel putin 1 cm fata de fiecare margine

– in cazul machetei pentru coperta foto (softcover), aceasta trebuie sa includa, pe langa marginile de taiere si mm suplimentari pentru cotor.  (1 mm pentru fiecare fila + 2mm)
– pentru coperta foto hardcover, plecand de la detaliile date la softcover, mai adaugati 2 cm de jur imprejur (daca nu ati mai facut, cereti detalii !)
– va putem trimite un fisier PSD cu marginile de taiere, in care va puteti importa grafica
– va recomandam sa lucrati pe un monitor calibrat


Pentru mai multe detalii, oferta de pret sau ajutor – contacteaza-ne !


Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.